Termeni si conditii

Definitii si termeni

Animator - este persoana care initiaza, stimuleaza, insufleteste (anima) si supravegheaza o activitate. Se ocupa direct de copiii dumneavoastra. Este responsabil de viata cotidiana a copiilor in tabara (igiena, odihna, alimentatie) si de activitati.

Vanzaor - SC Camps 4U SRL

Cumparator / Client - persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care achizitioneaza un serviciu (tabara, excursie, etc), oferit de Camps 4U.

Facturare - Plata

Pretul, modalitatea de plata, avansul si termenul de plata sunt specificate pentru fiecare oferta in parte. Vanzatorul emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile oferite, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Vanzaorul emite factura, exclusiv in format electronic, si o transmite Cumparatorului prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in formularul de inscriere.

Avansul, care se achita pentru confirmarea inscrierii in tabara, este de 300 lei/copil.

Restituire avans/plata integrala

Tabere de iarna - In cazul taberelor da iarna, restituirea avansului pentru un copil inscris, se face astfel:

 • a) in cazul retragerii din tabara cu mai mult de 45 de zile inainte de data de incepere a taberei/excursiei, se restituie intreaga suma achitata.
 • b) in cazul retragerii din tabara, intre 45 de zile si 30 zile, inainte de data de incepere a taberei/excursiei, se retine 50% din valoarea avansului, adica 150 Lei si se restituie diferenta in cazul in care s-a efectuat plata integrala.
 • c) in cazul retragerii din tabara, cu mai putin de 30 zile, inainte de data de incepere a taberei/excursiei, se retine 100% din valoarea avansului, adica 300 Lei si se restituie diferenta in cazul in care s-a efectuat plata integrala.
 • Tabere de vara - In cazul taberelor da vara, restituirea avansului pentru un copil inscris, se face astfel:

 • a) in cazul retragerii din tabara cu mai mult de 30 de zile inainte de data de incepere a taberei/excursiei, se restituie intreaga suma achitata.
 • b) in cazul retragerii din tabara, intre 30 de zile si 15 zile, inainte de data de incepere a taberei/excursiei, se retine 50% din valoarea avansului, adica 150 Lei si se restituie diferenta in cazul in care s-a efectuat plata integrala.
 • c) in cazul retragerii din tabara, cu mai putin de 15 zile, inainte de data de incepere a taberei/excursiei, se retine 100% din valoarea avansului, adica 300 Lei si se restituie diferenta in cazul in care s-a efectuat plata integrala.
 •  

  In cazul ocuparii tuturor locurilor anuntate pentru o tabara/excursie, persoanei care s-a retras, i se va restitui intreg avansul retinut (daca a fost cazul), dupa retragerea copilului.

  © 2016 Camps 4U